Koulutukset

Koulutukset

Tämän päivän työympäristö kohtaa jatkuvia muutoksia, haasteita, resurssipulaa ja kasvavaa epävarmuutta, jotka kaikki voivat vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin ja työstä selviytymiseen. Tämän kurssin aikana opimme ymmärtämään, miten nämä työelämän haasteet linkittyvät meidän neurobiologiseen perustaamme, ja miten voimme paremmin navigoida näissä haastavissa ympäristöissä.

Hinta 1450 € / osallistuja (+alv)

(10–15 osallistujaa. Koulutusmaksun voi suorittaa myös erissä.)

Kysy lisää!

Tarkastelemme useista näkökulmista moniammatillisia työympäristöjä ja niiden erityispiirteitä. Käsittelemme, miten jatkuva muutos ja epävarmuus vaikuttavat ammattilaisiin ja työn tekemiseen.

Koulutus sisältää eläinavusteisia harjoituksia, jotka tukevat kokemuksellista oppimista ja auttavat ymmärtämään psykologisen turvallisuuden käsitettä syvällisemmin. Se on suunnattu kaikille monialaisesti aiheesta kiinnostuneille ja tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja työkaluja, jotka auttavat luomaan turvallisen työympäristön. Erinomainen työväline se on esihenkilöille, HR ja erilaista ohjaustyötä tekeville.

Koulutus kestää puoli vuotta. Se pitää sisällään neljä lähipäivää sekä yhdestä kahteen henkilökohtaista ohjausta etäyhteyksin. Koulutus huipentuu päättötyöhön, jossa ammennetaan opittua käsiteltyjen teemojen kautta resonoiden omaa työtä tai työyhteisöä. Lähipäivät pitävät sisällään ruoan, ohjauksen ja oppimista syventävät harjoitteet eläinten kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan, miten voimme yhdessä luoda turvallisempia ja tuottavampia työpaikkoja!